Minulla on ollut ilo ja kunnia työskennellä mahtavien hääparien kanssa. On myös ollut mukava kuulla että olen onnistunut hääkuvauksessa ja saannut taltioitua heitä miellyttäviä kuvia. Alla muutamia kommentteja hääkuvauksista hääparien sanomana.

Palkkasimme Sami Seppäsen melko lyhyellä varoitusajalla ottamaan hääkuvamme ja taltioimaan vihkimisen. Kaikki sujui kuitenkin paremmin kuin hyvin. Suunnittelusta, kuvauksesta ja yhteydenpidosta välittyi miellyttävä ja ammattitaitoinen ote ja lopputulos oli sekä muotokuvien että tilannekuvien osalta oikein onnistunut. Suosittelemmekin lämpimästi Samia.

– Anni & Markus

Olemme molemmat tosi tyytyväisiä kuviin kaikkinensa ja yhä erittäin iloisia siitä, että saimme sinut kuvaajaksemme tuolle päivälle. Lämmin kiitos vielä kerran kaikesta tekemästäsi työstä, ammattimaisesta otteestasi sekä erinomaisesta asiakaspalvelustasi – voit olla varma, että mikäli jatkossa tarvitsemme hyvää kuvaajaa, tiedämme ehdottomasti kenen puoleen kääntyä. 🙂

– Saara & Henrik

Sami oli kuvaamassa häissämme ja valokuvat olivat erinomaisia. Hääkuvauksen suunnitteleminen oli helppoa hyvän vuorovaikutuksen myötä. Samilla oli paljon erilaisia ideoita kuvaamisen suhteen ja otti myös hienosti huomioon meidän toiveet. Itse juhlissa Samin työskentely oli todella ammattimaista (”huomaamatonta”). On todella helppoa suositella Samia kuvaajaksi!

– Reetta & Jukka

Saimme juuri sellaisia kuvia, mistä alkukeskustelussa oli puhe. Valokuvaajalla oli paljon ideoita ja hän oli perehtynyt hyvin etukäteen paikkaan, jossa kuvat otettiin. Olemme erittäin tyytyväsiä, että saimme hääpäivästämme muistoksi paljon kauniita kuvia. Kiitos!

– Eveliina & Simo

Olemme niin iloisia, että juuri Sami oli meidän häissä valokuvaajana. Hänen kanssaan oli helppo työskennellä ja kuvat ovat upeita – ne vievät meidät yhä uudelleen takaisin hääpäivän fiiliksiin. Käännymme varmasti Samin puoleen tulevaisuudessa, jos tarvitsemme valokuvaajaa ja suosittelemme Samia ehdottomasti: viiden tähden kuvaaja, joka ylitti odotukset.

– Mari & Jussi

Kuvat ovat ihania! Kuvista välittyy hääpäivän tunnelma mainiosti ja kuvat ovat luonnollisia. Sait ikuistettua useita eri tilanteita ja filliksiä, emmekä edes huomanneet sinua koko päivän aikana. Tätä juuri toivoimme ja lopputulos oli parempi kuin osasimme odottaa. Työskentely kanssasi oli todella helppoa, ammattitaitoinen ote alusta alkaen!
Suurkiitos!

– Jonna & Damian

Olen niin iloinen, että juuri Sami oli meidän häissä valokuvaajana. Hänen kanssaan oli helppo työskennellä ja kuvat ovat upeita – ne vievät meidät yhä uudelleen takaisin hääpäivän fiiliksiin. Käännymme varmasti Samin puoleen tulevaisuudessa, jos tarvitsemme valokuvaajaa ja suosittelemme Samia ehdottomasti: viiden tähden kuvaaja, joka ylitti odotukset.

– Anne & Ville

Sami Seppänen on ammattitaitoinen kuvaaja, jonka kanssa asiointi oli alusta alkaen sujuvaa ja helppoa.  Sami teki suuren työn etukäteisvalmisteluissa täyttääkseen toiveemme kuvauspaikoista ja -asennoista. Hääpäivänä kaikki sujui mutkattomasti, ja Sami onnistui ikuistamaan hääpäivämme tärkeimmät asiat ammattitaitoisesti. Kuvissa oli runsaasti valinnanvaraa, koska onnistuneita kuvia oli paljon ja monipuolisesti. Sami huomioi erinomaisesti toiveemme kuvien tyylistä sekä tunnelmasta, ja saimme juuri sellaiset kuvat, joita olimme toivoneet.

– Kira & Lauri

Tässä eivät tietenkään ole kaikki kuvaamani hääparit vaan voit tarkastella lisää kuviani hääkuvagalleriastani/.